Afbeelding

Sanidump Roosendaal in 2019 elke zondag geopend

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Met 38 filialen door het hele land is Sanidump al ruim 20 jaar dé speciaalzaak in sanitair en tegels. En nu dus ook elke zondag geopend in Roosendaal.

Kwaliteit, grote keuze, scherpe prijzen en twee decennia ervaring op het gebied van sanitair en tegels; het zijn de belangrijkste redenen waarom klanten Sanidump zo goed weten te vinden. Na 5 succesvolle jaren en toenemende drukte heeft ondernemer Rogier van der Wiele besloten om in 2019 elke zondag geopend te zijn. "Onze showrooms zijn gemiddeld zo'n 1500 vierkante meter", vertelt Rogier van der Wiele. "Daarmee kunnen we bijvoorbeeld met gemak vijftig badmeubelen kwijt en heb je als klant ook écht wat te kiezen. Sanidump is geen dumpzaak of factory outlet met restpartijen, maar levert de nieuwste modellen van alle grote A-merken en met volledige garantie en service". Wij dumpen de prijzen en niet de kwaliteit is ons motto."

3D-tekening

Ook het toenemende aantal aanvragen en afspraken voor het maken van 3-D ontwerpen heeft er voor gezorgd dat Sani-Dump elke zondag open gaat. Bij Sanidump kun je gratis en vrijblijvend een 3-D tekening laten maken om zo een realistisch mogelijk beeld te krijgen van de nieuwe badkamer.

Goed advies

Zowel het personeel als de klant moet maximale voldoening halen uit de tijd in de showroom. Goed en eerlijk advies is daarin de basis. Klanten worden verrast met een mooi plan en klantgerichte oplossingen. Ons streven is om iedere klant naar buiten te laten gaan met de gedachte: "fijn dat ik hier ben geweest!"

Kijk voor het complete assortiment en openingstijden op www.sanidump.nl.

Sanidump Roosendaal, Oostplein 17-B, Roosendaal, tel. 0165-520242, roosendaal@sanidump.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief