De 50+ groep in actie in de ODT accommodatie.
De 50+ groep in actie in de ODT accommodatie. (Foto: Joost Schoenmakers)

Tafeltennisvereniging ODT zoekt 50-plussers

ROOSENDAAL - Bij de Roosendaalse tafeltennisvereniging ODT is er voor 50-plussers gelegenheid om recreatief te tafeltennissen op zowel de woensdagmiddag als de zaterdagochtend.


Heb je ooit eens getafeltennist of heb je interesse om dit na je 50ste eens te gaan proberen, loop dan eens binnen in onze accommodatie op het Red Band Sportpark (Buijenstraat 14, Roosendaal)

Op woensdagmiddag wordt er gespeeld van 13.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdagochtend kun je komen spelen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Kom kijken en speel meteen mee!! De eerste maand kun je gratis meedoen, daarna kun je lid worden.

Gezelligheid

Bij de 50-plus groep wordt er lekker actief getafeltennist en is gezelligheid daarnaast een belangrijk gegeven. Gedurende de drie uur is er dan ook voldoende tijd voor een bakje koffie en een praatje in de gezellige kantine met zicht op de hal.

Wereldkampioen wordt je er niet, niveau is niet belangrijk. Er zijn altijd wel een aantal ervaren 50-plussers aanwezig om je te voorzien van tips en trucs. Beheers je het spelletje al goed dan zijn er ook recreanten aanwezig die op een goed niveau kunnen spelen. Kortom iedereen kan er terecht.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd, kom dan langs. Heb je wat meer informatie nodig kijk dan eens op de website van ODT: www.ttv-odt.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES