Foto: Remko Vermunt

Bouw van nieuwe bioscoop kan begin 2019 van start

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal verwacht dat in februari/maart begonnen kan worden met de bouw van de nieuwe bioscoop in de Nieuwstraat.


Bij het bekendmaken van de nieuwe plannen voor de bioscoop zijn omwonenden in verweer gekomen. Zij maken zich zorgen om de toenemende verkeersdrukte in de straat. Daarom is de afgelopen tijd, onder leiding van een extern bureau, een inventarisatie gemaakt van mogelijke verkeerskundige knelpunten. "Niet alleen bewoners, maar ook De Kring en politie hebben hier een bijdrage aan geleverd", laat de gemeente desgevraagd weten.

De lijst met knelpunten is enige tijd geleden besproken met onder andere de betrokken bewoners. Tijdens die bijeenkomst is een lijst van maatregelen opgesteld die moeten zorgen voor een goede verkeersafhandeling in het gebied. Welke maatregelen dit precies gaan zijn en welke kosten ermee gemoeid gaan, zijn volgens de gemeente nog niet bekend. "Er wordt nu gewerkt aan een voorstel voor de gemeenteraad, voor de noodzakelijke maatregelen, vergezeld van een kredietaanvraag."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief