Het kampioensteam. FOTO SHV BOOSTERS
Het kampioensteam. FOTO SHV BOOSTERS (Foto: SHV Boosters)

Boosters honkbalpupillen gehuldigd tijdens Sportgala

ROOSENDAAL - Afgelopen zaterdagavond stonden de honkbalpupillen van soft- en honkbalvereniging Boosters samen met nog vele andere sportkampioenen trots op het podium van de grote zaal van schouwburg de Kring. Met een mooie medaille om hun nek werden zij gehuldigd omdat ze tijdens het seizoen van 2018 kampioen zijn geworden.


Een mooie prestatie die op deze manier nog eens goed werd gevierd! De junioren van de Boosters waren ook kampioen geworden, maar vanwege het grote aantal kampioenen werd er vanuit de organisatie gevraagd om maar één team per vereniging aan te melden. Op dit moment zijn de teams binnen aan het voorbereiden op het komende seizoen. Vanaf april gaat er weer buiten getraind worden en dan beginnen ook de wedstrijden. Voor een ieder die vrijblijvend eens een paar keer mee wil komen trainen, gewoon even mailen naar voorzitter@shv-boosters.com. Zie ook www.shv-boosters.com.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Productie manager

Roosendaal

Meerdere vacatures

Roosendaal

monteur m/v

Rucphen

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Chauffeur C of CE

Bergen op Zoom

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief