UPDATE: Witte bestelbus gevonden die betrokken is bij mogelijke ontvoering

ROOSENDAAL - Een bestuurder van een witte bestelbus heeft vanochtend in Roosendaal mogelijk iemand tegen haar wil in meegenomen in zijn auto. Dat gebeurde op de kruising van de Burgemeester Freijterslaan en de Jan Vermeerlaan. Volgens getuigen is de auto vervolgens de Jan Vermeerlaan ingereden. Er wordt nu naarstig gezocht naar de auto.


UPDATE: De bestelbus is gevonden. Er hoeft niet meer naar te worden uitgekeken. De bestuurder is aangehouden. Ook het vermeende slachtoffer zit op het bureau. Ze gaan allebei een verklaring afleggen. 

De melding kwam om 11.15 uur bij de politie binnen. Mogelijk gaat het om een ontvoering. In eerste instantie gingen agenten op zoek naar een grijze auto, later bleek het om een witte bestelbus te gaan. Wie deze tegen komt, moet zo snel mogelijk 112 bellen en de locatie van het voertuig doorgeven.

De politie laat weten bewust geen merk van de auto bekend te maken, omdat de getuigenverklaringen op dit punt niet overeenkomen. "Over het merk van de auto waren wisselende verklaringen. Het genoemde kenteken kan ook vals/gestolen/verwisseld zijn. Vandaar geen merk, wel kenteken", aldus de politie. De politie houdt rekening met een incident in de relationele sfeer. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>