De nieuwe winkel van Enjooi staat helemaal in het teken van genieten en beleven.
De nieuwe winkel van Enjooi staat helemaal in het teken van genieten en beleven. Foto: Els Rommers

Het nieuwe Enjooi tilt genieten naar een hoger niveau

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Enjooi is verhuisd! Deze 'genietwinkel' waar alles in het teken staat van cooking, living en giving heeft haar intrek genomen in een sfeervol pand in de Raadhuisstraat. En dat is goed nieuws, want niet alleen de winkel is veel groter, ook de collectie is fors uitgebreid. Met meubels voor binnen en buiten, Meubels die passen in het concept van Enjooi: karaktervol met een luxe uitstraling en van goede kwaliteit. Op maat gemaakt en gepersonaliseerd. Kortom: uniek, net als Enjooi!

DOOR ELS ROMMERS

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om het interieur van de nieuwe winkel de sfeer en allure van Enjooi te geven. Gelukkig was de basis prima en bekrachtigen de authentieke elementen in het pand de filosofie van Enjooi. "Bij ons vind je geen artikelen die je overal kunt kopen", legt eigenaresse Annette Schilder uit. "Onze collectie, die bijna uitsluitend uit Nederlandse labels bestaat, straalt klasse uit, gevoel voor stijl. Authenticiteit dus. Er is aandacht besteed aan het maken van de producten, iets wat je overbrengt op de ontvanger als je ze cadeau geeft. En daarmee schiet je dus altijd in de roos."

Heel veel korting
Hoewel de vorige locatie in de Passage ook bijzonder mooi was, had het één nadeel. "Het werd te klein!", aldus Annette. "Vooral op het vlak van 'living' konden we vanwege de beperkte ruimte niet voldoen aan de groeiende vraag. En wat we doen, doen we goed. Dus moest er een groter pand komen. Nu hebben we maar liefst 300 m², waarop alles bij elkaar komt: keuken- en woonaccessoires, lichaamsverzorgings- en cadeauartikelen én sinds kort een prachtige collectie meubels. Geen standaard meubels, maar duurzaam geproduceerde, handgemaakte exemplaren van Urban Sofa. Deze Nederlandse fabrikant levert rechtstreeks vanuit de eigen fabriek aan Enjooi. Omdat de tussenhandel ontbreekt, betaalt de klant tot wel 50% minder!"

Gepersonaliseerde meubels
"Met Urban Sofa krijg je dus heel veel kwaliteit voor relatief weinig geld", zegt Annette enthousiast. "Neem nou de boomstamtafels die van massief hout zijn gemaakt. Die vind je nergens zo goedkoop. Je kunt ze in allerlei maten bestellen. En omdat sofa's, (hoek)banken, fauteuils en eetkamerstoelen leverbaar zijn in heel veel verschillende stoffen en materialen, creëer je altijd een inrichting die past bij jouw karakter. Waar de één voor geborsteld leer met een stoere uitstraling gaat, waagt een ander zich misschien aan een bank in warme goudtinten. Industrieel, modern, klassiek of vintage: het kan allemaal. Zelfs de diepte en hardheid van de zitting worden naar jouw wensen gemaakt."

Primeur en inspiratie
Via www.urbansofa.nl kun je je alvast oriënteren", tipt Annette. "En kom daarna gezellig naar onze winkel, want daar hebben we ter inspiratie verschillende opstellingen gemaakt, zodat je met alle zintuigen kunt ervaren hoe fijn en mooi deze meubels zijn. Sfeervol geëtaleerd met onze woonaccessoires, cadeauartikelen en onze nieuwe collectie kunstbloemen en –planten die niet van echt te onderscheiden zijn, wordt het totaalplaatje één grote beleving. En dan zijn we er nóg niet, want we hebben ook een primeur", glundert Annette. "Als enige in de regio verkopen we buitenloungebanken die eruit zien als woonkamerbanken. Komt de regen plots met bakken uit de lucht? Geen probleem, de kussens zijn een kwartier later al droog. Je bent welkom om te testen hoe lekker ze zitten op ons buitenterras, gelegen op de eerste verdieping. Krijg je ook nog een kopje koffie of een lekkere handscrubmassage", belooft Annette.

Enjooi
Raadhuisstraat 20, 4701 PR Roosendaal, 0165-553224, info@enjooi.nl, www.enjooi.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief