De cheque uitreiking. FOTO KARIN FRANKEN
De cheque uitreiking. FOTO KARIN FRANKEN Foto: karin franken

Vijfhuizenbergloop ten bate van Stichting Paul

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen zondag was het weer zover: De Vijfhuizenbergloop. Een initiatief van de ondernemersvereniging Vijfhuizenberg in samenwerking met Sport Service Noord-Brabant en Fontys Sporthogeschool. De deelnemende bedrijven hebben hun idee voor een hardloopwedstrijd gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Paul die als doel heeft dat alle kinderen in de gemeente Roosendaal moeten kunnen sporten.

Op deze zonnige zondagmiddag startte om half 4 de kinderloop. Aansluitend kwamen de volwassenen aan de start die als bedrijf of individueel de afstand van 6 of 10 km gingen lopen. De deelnemers werden onderweg getrakteerd op muzikaal onthaal door een DJ en een carnavalsband. Omdat het best warm was stonden er ook enkele watersproeiers op het parcours opgesteld. Bij de finish werden de deelnemers getrakteerd op een goodybag, een medaille en voor de 3 snelsten in elke categorie was er een beker, cadeaubon en waren er bloemen.

De deelnemende bedrijven en individuele sporters hebben ervoor gezorgd dat er aan het einde van de middag een cheque van €2000 aan de voorzitter van Stichitng Paul overhandigd kon worden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief