The Shannons.
The Shannons. (Foto: The Shannons)

Ierse avond in Openluchttheater Nispen

NISPEN - Zaterdag 15 juni staat er Ierse muziek op het programma in het Openluchttheater van Nispen. Na het succes van vorig jaar, hopen we dit jaar met The Shannons Folkliefhebbers wederom te bekoren.


Folk ‘n Roll - weer eens wat anders dan Rock 'n Roll is een combinatie van Ierse traditionele muziek, covers, folk en eigen werk. The Shannons wordt gevormd door de Ierse muzikant Noel Shannon en Lynn Shannon geboren in Deventer. Ze wisselen van leadzang en harmonies en spelen beiden gitaar en mandoline. Een prettig akoestisch geluid voor elk publiek. In Nispen zullen ze met o.a. de Engelse violist Jimmy Ellis het podium betreden.

Noel Shannon – zang/gitaar/mandolines komt uit Cork in Ierland. Zijn muzikale roots liggen in de Ierse traditionele muziek. In Ierland heeft Noel als support act opgetreden voor bekende Ierse muzikanten als The Fureys, Dublin City Ramblers, The Dubliners en Aslan. Sinds 1993 heeft Noel als solo artiest door heel Europa opgetreden.

Is het zaterdag 15 juni een echte zomerse avond; dan zou het in de foyer aan de achterzijde van het openluchttheater rondom het kampvuur nog lang gezellig kunnen blijven.

Zaterdag 15 juni; kassa open 20 uur, aanvang 20.30 uur. The Shannons Openluchttheater Nispen. Zie voor meer info www.oltn.nl.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>