Foto: Remko Vermunt
Fotoalbum

Vmbo-ers maken kennis met dans, rap en graffiti

ROOSENDAAL - Zo'n vierhonderd derdejaars vmbo-leerlingen kwamen woensdagmiddag naar De Kring in Roosendaal voor de negende editie van Art2Hop. In drie rondes kregen de leerlingen meer te zien en te horen over verschillende kunstzinnige uitingen, maar ze mochten ook meteen meedoen. Zo maakten de leerlingen kennis met improvisatietechnieken, graffiti spuiten én beatboxen. 


In de grote zaal van De Kring konden de leerlingen genieten van een korte demo en warming-up van een dansgezelschap uit Maastricht en in de kleine zaal was er een interactieve voorstelling van Improvisatietheatergezelschap The Big Mo. 4XM zorgde in het Theatercafé, de artiestenfoyer én bij de laadruimtes aan de achterkant van het gebouw voor de nodige urban kunstuitspattingen. Van rappen tot beatboxen en van 'Close Up Magic' tot graffiti spuiten. De leerlingen hoefden niet alleen te luisteren, ze mochten ook meedoen aan de verschillende workshops. Zo liet onder andere de Roosendaalse Reduan Taha, bekend van The Voice Kids, zijn skills als rapper horen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES