Impressie Stadsoevers.
Impressie Stadsoevers. (Foto: Gemeente Roosendaal)

Rondleiding Stadsoevers tijdens Dag van de Bouw

ROOSENDAAL - Honderden bouwplaatsen in heel Nederland zetten op zaterdag 15 juni de hekken voor even open tijdens de Dag van de Bouw.


Ook in Roosendaal wordt hard gewerkt, waaronder ook in de openbare ruimte bij Stadsoevers. "Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal wordt gedaan aan de Roosendaalse Vliet? Naar het waterplein dat het golvende hart van Stadsoevers wordt? En waar vanaf volgend jaar al boten aan kunnen meren? Dan ben je van harte welkom op de open dag op zaterdag 15 juni 2019 tussen 10.00 en 14.00 uur", aldus de organisatie.

Tijdens deze dag krijg je meer te zien en te horen over de plannen én je krijgt een rondleiding langs de werkzaamheden met uitleg van de mensen die er dagelijks aan werken. Geïnteresseerd? Meld je dan tussen 10.00 en 14.00 uur bij het Innovitapark aan de Oostelijke Havendijk 13.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>