Juli 2019.
Juli 2019. Foto: Dorpsraad Wouw

Ken uw Wouw - juli 2019

Sport en vereniging

WOUW - Bij de juni-opgave van Ken uw Wouw vond de fotograaf het gepast om een wandeling door het buitengebied te maken. Hij maakte daarbij gebruik van de wandelroute “De Ster van Wouw”, die de wandelaar voor een groot gedeelte van de 14 km lange voettocht door het buitengebied van het dorp voert. Overigens kan de route op verschillende punten worden ingekort.

De foto is genomen juist ten oosten van het Landeweelpark waar een bruggetje een diepe sloot overspant, waarna de wandelaar rechtsaf richting de Bulkstraat kan gaan, wanneer de bordjes tenminste vanaf de Molensingel zijn gevolgd. In dat gebied passeer je een oude watermolen, die door heemkundekring De Vierschaer is gerestaureerd.

De heer C. Mostert uit de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal is een van de streekgenoten die dit gebied kent; hij werd door loting winnaar van de cadeaubon met een waarde van € 15, beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw. Hij heeft de bon inmiddels in ontvangst kunnen nemen.

Wilt u in juli meedingen naar deze prijs? Bezoek dan www.dorpsraadwouw.nl en lees daar hoe u uw inzending op de juiste plaats krijgt. U kunt dat gedurende de gehele maand juli van 2019 doen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief