Zeven weken feest met concerten in Vrouwenhof
Foto: Remko Vermunt

Zeven weken feest met concerten in Vrouwenhof

ROOSENDAAL - Het Vrouwenhofpark in Roosendaal vormt vanaf 17 juli weer iedere woensdagavond het decor voor de concerten van PALM Parkies. Zeven weken op rij trakteert de organisatie bezoekers op de lekkerste muziek, hipste deuntjes en leukste artiesten.


Enkele weken geleden maakte de organisatie de eerste namen al bekend van PALM Parkies 2019. Zo start de reeks met een optreden van de levende legendes van Wild Romance, de band van Herman Brood. "Wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie natuurlijk aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig", aldus de organisatie. Tijdens het optreden in Roosendaal kan je echter een combinatie verwachten van echte rockclassic's en nieuw werk van Wild Romance.

Coverbands

Een week later staan twee coverbands op de planning. Van Eigen Bodem zorgt op deze avond voor de aftrap met klassiekers van toen en hits van nu. Ze zingen zowel in het Nederlands, als in het Engels. Alles kan zolang het maar van eigen bodem is. Daarna bestormt de feestbende van De Bounties het podium om hier nog een dikke schep boven op te doen!

Sky on Fire

Datzelfde podium is op 31 juli het domein van de Nederlandse rockband Handsome Poets. Vorig jaar zette ze het Vrouwenhofpark al op z'n kop met hun hits, zoals 'Dance, the war is over' en 'Sky on Fire'. "Meer dan genoeg redenen dus om de heren terug te vragen voor een rondje PALM Parkies", aldus de organisatie "En jawel in de week van 29 juli zijn ze de hele week van ons. Met inmiddels meer dan 500 optredens op de teller en met hun dansbare grooves, de frisse eighties sounds, de positieve vibes, brengen de Handsome Poets een super energieke show!"

Old fashioned rock

Zeven augustus komen de jongens van Voltage naar Roosendaal voor een show vol good old fashioned rock. Frontman Dave Vermeulen gooide ooit hoge ogen in de The Voice en nu brengt hij met zijn band niet alleen een gezonde dosis Rock & Roll op het podium, maar op hun laatste album is ook meer Southern Rock en Americana te horen.

Salsa!

Wie meer wil doen dan alleen naar muziek luisteren, moet zeker op 14 augustus een bezoek brengen aan PALM Parkies. Op deze dag hangt er in het Vrouwenhofpark een Zuid-Amerikaanse vibe met een optreden van El Orquesta Pegasaya. Dansschool Sazouk en Dansstudio Rottier ondersteunen de avond met gratis workshops vanaf 19u30, een dansvloer en een infomarkt over dansen. DJ Pedro zorgt voor de perfecte warming up.

Legends

Rapper, schrijver en producer Remon Stotijn oftewel Postmen komt op 21 augustus naar Roosendaal. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste personen in de grondvesting van de hiphop en reggae cultuur in Nederland en is op alle grote festivals in binnen- en buitenland al gezien en nu dus ook op PALM Parkies! Het muziekspektakel wordt afgesloten op woensdag 28 augustus met The Legends. Dit is de meest energieke liveband van Nederland. Met de vetste mash-ups en medleys zetten zij een weergaloos muziekspektakel weg, waar je weer een heel jaar op kan teren.

PALM Parkies Pas

Nieuw dit jaar is dat de organisatie afstapt van de PALM Parkies Pas. In 2017 werd dit betaalmiddel geïntroduceerd om op een makkelijke manier te kunnen betalen aan de bar, maar de pas is inmiddels achterhaald. Je kan vanaf dit jaar gewoon met je bankpas pinnen bij de horecapunten. "Liefhebbers van contant geld kunnen een PALM Parkies Cash Pas aanschaffen op het terrein die ook werkt op de pinapparaten van PALM Parkies." De oude PALM Parkies Pas werkt niet op de pinapparaten en hiervan wordt dan ook afscheid genomen. "Natuurlijk kan je jouw tegoed op de oude PALM Parkies Pas de eerste weken nog komen opmaken."

DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief




<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>