Boost for Youth: DJ Workshop in Openluchttheater Nispen.
Boost for Youth: DJ Workshop in Openluchttheater Nispen. Foto: OLTN

Muzikale vakantie afsluiting in Openluchttheater Nispen

Sport en vereniging

NISPEN - De KinderZomervakantie wordt zaterdag 17 augustus feestelijk afgesloten met muziek voor jong & (later op de dag) wat ouder.

's Middags zal Meziekmeneer Ronald vanaf 14 uur een interactieve kindervoorstelling verzorgen met het thema "Musiceren in Zomerse Sferen". Aansluitend zal Harmonie St.Caecilia een instrumentenworkshop voor de kinderen geven; zodat kinderen laagdrempelig met verschillende instrumenten kennis kunnen maken.

Om 20.00 uur kunnen de wat oudere kinderen (tot 18 jaar) weer deelnemen aan een DJ workshop die verzorgd wordt door Boost for Youth. Zowel met het geluid en licht kan volop geoefend worden; zodat er op het jeugdfeest Fissa! van 7 september voor en door Nispense jongeren een gezellige avond kan gaan plaatsvinden.

Na 21.00 uur is het Woodstock For Ever! Precies 50 jaar na het memorabele Woodstock in the States gaan in Nispen swingende tijden herleven: of zijn zij eigenlijk nooit weggeweest?! Met de 3e editie van Sooz Open Air kun je wederom heerlijk in de openlucht komen genieten van de 4 DJ’s en muziek van weleer met Eric van Deelen (Combi-Soos), Peter van den Broek (Combi-Soos), Mart Musters (HDC2000) en George Fassaert (People Relax). Bij onverhoopt minder goed weer zal het Openluchttheater volledig overkapt zijn.

Meer info is terug te vinden op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater op Facebook.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief