Foto: Jan Hendriks

Covers centraal tijdens Plein 7 Recover op T'plein

ROOSENDAAL - Het Tongerloplein staat op zondag 25 augustus voor de vierde keer op rij in het teken van ‘Plein 7 Recover’. Het jaarlijkse muziekfestijn wordt georganiseerd door de Stichting Festival Plein 7 in samenwerking met T'plein en staat ook dit keer in het teken van covermuziek.


De organisatie continueert hiermee de ingeslagen weg: muziek herontdekken. "Dit jaar komt er nog een extra sausje overheen. Er worden namelijk alleen covers gespeeld van de beste Nederlandstalige popmuziek, behalve door Sheewawah."

Sheewawah

Deze band bijt het spits af met de werkethos van een eindjaren '60 rockband en frisse Nederlandstalige teksten van nu. Sheewawah is een powertrio zoals een powertrio bedoeld is: een drummer, een bassiste en een zingende gitarist.

Copycat

Daarnaast staat ook de band Copycat op de planken. Al meer dan 20 jaar staan zij op feesten en partijen! De rasmuzikanten van Copycat vertolken nummers op een eigenzinnige manier in een zeer gevarieerd repertoire, dat door hen exclusief voor ons festival omgezet is naar puur Nederlandstalige popmuziek.

Van Eigen Bodem

Last but not least zijn de mannen van Van Eigen Bodem. In het Nederlands brengen zij de klassiekers van toen en de hits van NU. Het plezier en enthousiasme spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

Programma
16.00 uur : Sheewawah
18.00 uur : Copycat
20.00 uur : Van Eigen Bodem

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief