Roosendaalse Lijst: 'Laat openingstijden parkeergarages aansluiten op evenementen'

ROOSENDAAL - Een aantal bezoekers van de Draai van de Kaai kwamen na afloop van het wielerevenement voor een onaangename verrassing te staan. De parkeergarage waar ze geparkeerd hadden, was niet meer open. Dat melden Peter Raaijmakers en Eric de Regt namens de Roosendaalse Lijst.


"Wij hebben vernomen dat een aantal bewoners van buiten Roosendaal, die per auto waren gekomen, problemen hebben ervaren met de terugreis. Na het bezoek aan Roosendaal, troffen zij een overdekte dichte parkeergarage aan", aldus de raadsleden. Het zou gaan om parkeergarage Liga, maar volgens de Roosendaalse Lijst zijn er maar twee parkeergarages die dag en nacht te bezoeken zijn, namelijk Nieuwe Markt en Biggelaar.

Om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen, stelt de Roosendaalse Lijst voor om het parkeren in Roosendaal op dit gebied te optimaliseren. "Dit zou bijvoorbeeld mogelijk zijn door consistentie aan te brengen in de evenementenagenda met dichtstbijzijnde parkeergarages." Dat zou betekenen dat parkeergarages in de buurt van evenementen eventueel langer open worden gehouden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief