Shuulak, een topband uit de regio speelt ook op Roosendaal Open Air.
Shuulak, een topband uit de regio speelt ook op Roosendaal Open Air. (Foto: Shuulak (in eigen beheer))

Roosendaal Open Air: het meest relaxte metalfestival van Nederland

ROOSENDAAL - Wie beweert dat Roosendaal een ingeslapen stad is zonder spannende culturele activiteiten, slaat de plank flink mis. Aan de lopende band worden initiatieven gestart door jonge, enthousiaste nieuwelingen op de culturele markt. Voor de mensen voor wie het niet hard genoeg kan, wacht er een fantastische dag op ‘Roosendaal Open Air’ in het Openluchttheater Vrouwenhof op zaterdag 31 augustus van 13.30-23.00 uur.


De amfitheater-opstelling van het Openluchttheater leent zich ideaal om naar extreme metal te kijken en te luisteren terwijl je relaxed met een drankje in de zon op een bankje zit. Eerdere jaren hebben dat inmiddels bewezen. En omdat metal van alle leeftijden is, is voor van alles gezorgd. Onder de 12 jaar mag je bijvoorbeeld gratis naar binnen. Er is mooi speciaal bier te krijgen van brouwers uit de Wouwse Plantage en het eten is van topkwaliteit!

De bands

Binnen de marges van de hardrock en metal is het festival heel afwisselend qua stijlen. Het hardrockende ‘Hvalross’ uit Roosendaal opent het festival en de deathmetal band ‘The Monolith Deathcult’ en sluit het festival af. Daarnaast zijn allerlei hoogwaardige bands uit de regio en daarbuiten aangetrokken, waaronder ‘Bark’ uit Antwerpen en de winnaars van de ‘Wacken Open Air Metal Battle’: ‘Terradown’.

Verloting elektrische gitaar

Roosendaal open Air mag van een sponsorende gitaarfabrikant een gitaar met een waarde van maar liefst € 750,- verloten onder het publiek. Iedereen die een kaartje koopt krijgt een lot. Ben je er voordat de eerste band om 14:00 uur begint, dan krijg je zelfs 2 loten. En ook voor bezoekers die een kaartje in de voorverkoop hebben gekocht wacht er een extra lot. Voor een festival van deze omvang is dit uniek!

Meer informatie

Die vindt je op de facebook evenementenpagina van Roosendaal Open Air: https://www.facebook.com/events/305152100437283/

Line up

Thet Monolith Deathcult; Bark; Terradown; Empty; Shuulak; Dictvs.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief