Foto: Coby Weijers

Smijten met boomstronken tijdens Roosendaalse Highland Games

ROOSENDAAL - Mannen (en vrouwen) met spierballen maken zich klaar voor de derde editie van de Roosendaalse Highland Games. Na een succesvolle eerste editie in 2017 en een nog drukker bezochte editie in 2018, komt de organisatie op zaterdag 24 augustus terug met een derde editie.


"In de geest van de tradities uit de Schotse hooglanden bieden we wederom een dag vol vermaak en activiteiten aan op een mooie plek in Roosendaal: het Vrouwenhofpark." De Highland Games in Roosendaal vormen een interessante mix van sportiviteit, strijd, netwerken en bovenal veel gezelligheid. De activiteiten zijn zodanig dat iedereen kan meedoen; jong, oud, man of vrouw. Dit alles gebeurt onder leiding van voormalig "Sterkste Man van Nederland" Wout Zijlstra. 

De organisatie van het evenement is in handen van Ronde Tafel 64 en de opbrengst van de dag komt ten bate van het goede doel: Openluchttheater Vrouwenhof. "De afgelopen vijf jaar heeft u kunnen genieten van verschillende evenementen en kindervoorstellingen in het openluchttheater. Helaas is door het veranderde subsidie- en vergunningen beleid is er op dit moment te weinig zekerheid om alle geplande evenementen door te laten gaan, en is het aantal traditionele kindervoorstellingen al in aantal gereduceerd. We gaan er dan ook alles aan doen om op 24 augustus een mooi bedrag beschikbaar te stellen om de stichting te helpen met terugbrengen van het aantal kindervoorstellingen."

Meedoen aan de Highland Games? Schrijf je dan in met een team van 8 personen via www.rt64.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief