Vierde editie Garage Sale gaat voor succes!

HEERLE - Zondag 15 september vindt een nieuwe editie van Garage Sale Heerle weer plaats. De Garage Sale die in 2018 een toprecord aantal deelnemers kende gaat opnieuw voor succes! Bij een garage sale is het de bedoeling dat inwoners vanuit hun eigen garage of voortuin 2ehands spulletjes aan kunnen aanbieden voor leuke prijzen.


Met zo’n 70 verkoopadressen is het geweldig shoppen op Heerle en behoren we wederom tot een van de grootste Garage sale's van Nederland en België. Zo zijn er door heel het dorp garages en andere verkoopgelegenheden te vinden waarbij van alles wordt aangeboden. Maar niet alleen het binnen gebied van Heerle doet mee, ook in het buiten gebied van Heerle zijn er verkooppunten te vinden. Met meer dan 3500 bezoekers vorig jaar, verwachten we in 2019 ook weer veel gezelligheid in het dorp. Parkeren wordt geadviseerd op het grote centrale grasveld in Heerle.

Adressen
Naast de velen garages hebben de Kringloopwinkel en Van de Veldt Restpartijen ook aangegeven hun deuren in 2019 weer te openen. Daarnaast is er medewerking vanuit de Horeca waar u terecht kunt voor een hapje en/of drankje. Bij mooi weer zullen de terrassen geopend worden.

De verkoopadressen en horecapunten zijn heel makkelijk terug te vinden op de gratis route kaarten die worden uitgegeven vóór de Kerk van Heerle (Herelsestraat 100). Dit Informatiepunt is geopend van 9.30 uur tot 14.00 uur. Ook zijn de verkoopadressen van oranje ballonnen voorzien waardoor deze opvallend te vinden zijn. Ook hier zullen een beperkt aantal routekaarten te vinden zijn.

Garage Sale Heerle, zondag 15 september van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief