Officiële start van glasvezel in Roosendaals buitengebied

ROOSENDAAL - Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf, heeft afgelopen maandag samen met wethouder Cees Lok en initiatiefnemer Silvia Heijnen het
startsein gegeven voor glasvezel in het buitengebied van Roosendaal. In april werd de benodigde deelname van vijftig procent in dit gebied gehaald.


"Dit is een belangrijk moment, waar veel inwoners en bedrijven in het buitengebied van Roosendaal naar uitkijken", aldus wethouder Cees Lok. "Snel internet is voor het buitengebied een belangrijk voorwaarde om te kunnen wonen, werken en leven. Dankzij betrokken ambassadeurs uit het gebied hebben we een aanmeldingspercentage van zestig procent gehaald! Het is mooi om te zien dat iedereen er samen voor is gegaan."

Dat wordt beaamd door Piet Grootenboer. "Geweldig om te zien hoe iedereen in dit gebied zich heeft ingezet. De eerste schop in de grond is een mooi moment om samen te vieren. In het eerste kwartaal van volgend jaar hopen we helemaal klaar te zijn, zodat alle inwoners kunnen genieten van de voordelen van glasvezel." In totaal worden er zeshonderd huisaansluitingen gerealiseerd. Hiervoor moet ongeveer 130 kilometer gegraven worden in de openbare ruimte.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Sint Willebrord

F&B

Gilze

Chauffeur CE

Moerdijk

Medewerker Kwaliteitsdienst

Kruiningen

productiemedewerker

Raamsdonksveer

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief