Juf Nency
Juf Nency

Nispense juf Nency genomineerd voor Leukste juf van Nederland

NISPEN - Juf Nency Bink van basisschool De Linde uit Nispen is genomineerd voor de leukste juf van Nederland. Via de organisatie 'Een 10 voor de juf' hebben de ouders van groep 3-4 juf Nency nog voor de zomervakantie genomineerd voor de leukste juf van Nederland.


Juf Nency is samen met nog twee andere leerkrachten genomineerd. Op 5 september kwam juf Nency als een van de kanshebbers uit de bus, omdat ze door maar liefst 23 ouders was voorgedragen. "Ik vind het heel erg leuk dat ik ben genomineerd!" jubelt Nency. De ouders gaven aan dat ze haar creativiteit waarderen en haar moderne lestechnieken. "Zo heb ik bijvoorbeeld buiten een dictee georganiseerd dat kinderen met stoepkrijt konden maken. Ook vinden ze het leuk dat ik veel grapjes tussendoor maak." De ouders en kinderen roemen juf Nency verder om haar vrolijkheid, haar geduld en haar kwaliteit om alle kinderen bij de les te betrekken.

Het allerbelangrijkste is volgens de ouders echter dat de juf alle kinderen ziet en hoort en ze op een positieve en vriendelijke manier benadert. Ook voor de ouders heeft ze altijd een vriendelijk woord en ze weet met de nodige humor aan ieder oudergesprek een positieve draai te geven.

De uitslag van de wedstrijd wordt op of rond 5 oktober (dag van de leerkracht) bekend gemaakt. Tot 25 september kan er via Facebook worden gestemd. De winnaar wordt op school verrast.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>