Twee van de winnaars met hun prijzen.
Twee van de winnaars met hun prijzen. Foto: Postcode Loterij

Inwoners van Roosendaal en Nispen winnen groot geldbedrag bij Postcode Loterij

Door: Amber Kuijs algemeen

ROOSENDAAL - Een aantal inwoners van Roosendaal en Nispen konden gisteren hun geluk niet op. Zij werden donderdag verrast met de bekende gouden envelop van de Postcode Loterij. Op hun postcode viel de straatprijs in de augustustrekking. Het grootste bedrag dat gewonnen werd was 75.000 euro.

In Roosendaal viel de straatprijs in de Eleolietdijk. Daar werden twee mensen blij gemaakt met 50.000 euro. Vier anderen wonnen 25.000 euro. Tevens is onder hen ook een auto verloot. De 53-jarige Brigitte was een van hen. "Wat komt dit op een enorm goed moment! Afgelopen jaar heb ik dankzij mijn man een nieuwe nier gekregen. En dan nu deze prijs, terwijl we ook pas sinds afgelopen jaar weer zijn gaan meespelen met de Postcode Loterij. Dit gaan we vieren met een lekker etentje buiten de deur", aldus de vrouw in het persbericht. 

De Postcode Loterij verraste gisteren 28 bewoners van de Oostmoer met een mooi bedrag. De 49-jarige Jeanine mocht 75.000 euro en een BMW in ontvangst nemen. "Wow, zo'n mooi bedrag en dan óók nog de auto! Wat een geluk. We gaan hiervan met het hele gezin een prachtige reis maken naar Brazilië", aldus de verraste Jeanine. Sandra (56) was een van de twee winnaars van de 50.000 euro. "Ik kom net uit een vergadering. Dan is dit nog eens extra leuk nieuws! Misschien kopen we er wel een camper van ofzo. Dat lijkt me wel wat." De 43-jarige Joep was een van de 21 winnaars van 25.000 euro. Hij heeft al mooie plannen met het geld: "Ik moet het nog overleggen met mijn vrouw, maar ik zou volgend jaar heel graag naar de Olympische Spelen in Tokio willen!" Vier Nispenaren mochten 12.500 euro in ontvangst nemen 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief