Bioscoop in de Open Lucht in Nispen.
Bioscoop in de Open Lucht in Nispen. Foto: Openluchttheater Nispen

Zomerseizoen Openluchttheater Nispen sluit af met Open Air Bioscoop

Sport en vereniging

NISPEN - Na een heel goed bezochte kunstmarkt met mooie afwisselende muziek in het Openluchttheater van Nispen is het zaterdag 21 september tijd voor de Open Air Bioscoop. De avond zal in het teken van Spanje staan, bij goed weer is er een kampvuur zodat het na afloop nog wat langer gezellig kan zijn.

Hoewel het nog ver vooruit is; maakt Stichting Openluchttheater Nispen bij deze ook graag bekend dat op zaterdag 28 December Toneelvereniging Onderling Kunstgenot hun 100 jarig jubileum feestelijk in de openlucht afsluit met een Wintervoorstelling, geschikt voor alle leeftijden. Iets om dus alvast in de agenda te noteren! Die dag zal er om 16 uur en 19.30 uur een nieuw en spannend verhaal van Eric Borghouts worden uitgevoerd.

"Met het aftellen naar twaalf uur, vuurwerk en gelukwensen luiden we elke keer weer het nieuwe jaar in. Das zooooo vanzelfsprekend….of toch niet…Benieuwd of er toch wel een volgend jaar komt? Komen kijken dan!”

Voor nu bent u welkom: komende zaterdag 21 september in het Openluchttheater van Nispen bij de Open Air Bioscoop in Spaanse Sferen. Kassa open 20.30 uur, Aanvang 21 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief