Pop-up winkel van Dunkin' Donuts bij Designer Outlet Roosendaal
Pop-up winkel van Dunkin' Donuts bij Designer Outlet Roosendaal (Foto: Dunkin' Donuts)

Zoetekauwen opgelet: permanente Dunkin' winkel naar Designer Outlet Roosendaal

ROOSENDAAL - Al twee keer eerder reisde de koffie- en donutgigant Dunkin' af naar Roosendaal om een pop-up te openen. Na die successen, opent Dunkin' nu een permanent filiaal in Designer Outlet Roosendaal. De winkel moet op 21 september haar deuren openen.


Dunkin' Roosendaal

Op 21 september 2019 opent de Dunkin' to- go vestiging in Roosendaal haar deuren aan de Rosada 70. Donutliefhebbers kunnen dan vanaf 10.00 uur hun buikje rond eten. De opening zal traditiegetrouw gepaard gaan met een ludieke openingsactie. De eerste honderd lekkerbekken worden namelijk beloond met een jaar lang gratis Dunkin' donuts. 

Pop-up

In mei 2018 opende de keten voor het eerst een pop-up in Designer Outlet Roosendaal. In juni 2019 keerde de gigant voor de tweede maal terug. 

Dunkin'

Dunkin' (voormalig Dunkin' Donuts) werd opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin' Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland

De store hanteert dezelfde openingstijden als de Designer outlet: van maandag t/m woensdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en van donderdag tot en met zondag tot 20.00 uur. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>