Foto: Elles Jansen
Fotoalbum

Schots weer bij Highland Games

WOUWSE PLANTAGE – Onder Schotse weersomstandigheden vonden zaterdag de stoere Highland Games plaats op het activiteitenveld Natuurpoort Wouwse Plantage. De diverse teams streden om de sterkste te zijn.


Opvallend dit jaar was de grote aanwezigheid van kinderen die hun krachten mochten meten. Ze probeerden de snelste en sterkste te zijn bij stones of manhood waar ze begonnen met het tillen van drie bowlingballen vanaf 2 kg en eindigden met de zwaarste stenen kogel van 20 kg. Dames en heren streden om armkracht bij de Hercules Hold waar al snel 70 kg aan spanning aan de armen hing.

En dat tussen de hevige wind- en regenbuien door, steeds aangemoedigd door de overige leden uit hun team. Dat maakte de Highland games een competitie- maar vooral ook een teambuildingssport. De Zeeuwse vriendinnen Charlene (10) en Ilja (11) waren met 7 leden van Atlanta Sportschool uit Heinkenszand naar Brabant gekomen om kennis te maken met de Highland games en vonden het paalflippen, steenwerpen, touwtrekken en stones of manhood super leuk om te doen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Lid Klachtencommissie

Roosendaal

Diverse functies

Ravenstein

Technicians

Bergen op Zoom

Medewerker boomkwekerij

Zundert / Wernhout

Teamleider verpakking

Steenbergen