Human Library Roosendaal.
Human Library Roosendaal. (Foto: Frank)

Derde editie van Human Library Roosendaal

ROOSENDAAL - Wil jij je ervaring delen? Wil jij vooroordelen bespreekbaar maken? Wil jij een 'levend boek' zijn? Op zaterdag 2 november is de derde editie van Human Library Roosendaal bij Bibliotheek VANnU. Daar vinden altijd bijzondere gesprekken plaats.


De gesprekken zijn bijzonder omdat ze over onderwerpen gaan waar je niet snel of makkelijk over praat met anderen. Deze keer kun je in onder ander in gesprek gaan over NAH, autisme en burn-out. Er zijn altijd rond de 20 onderwerpen. We blijven op zoek naar mensen die ervaringen hebben die ze willen delen. Delen omdat er een taboe op heerst of omdat ze het onderwerp meer bekendheid willen geven. En hoe meer onderwerpen, hoe meer er te kiezen is voor de 'lezers'.

Neem eens een kijkje op de facebookpagina https://www.facebook.com/HumanLibraryRoosendaal/ of mail naar humanlibrary@bibliotheekvannu.nl voor meer informatie. Graag horen we van je als je interesse hebt om mee te doen. Uiteraard gaan we zorgvuldig te werk en is er een gedegen voorbereiding.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES