Afbeelding

Deuren Bakkerij Van Oers locatie Dijkcentrum Roosendaal geopend

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Voor ovenvers brood, ambachtelijk banket of een kopje kwaliteitskoffie kunnen bezoekers van Dijkcentrum Roosendaal sinds 2 oktober terecht bij Bakkerij van Oers. De verschillende brood- en banketsoorten worden dagelijks vers bereid in eigen bakkerij. Hoewel de winkel een nieuwkomer is binnen de grenzen van Roosendaal is zij in de gemeente Rucphen een begrip. Al meer dan vijftig jaar is deze bakkersfamilie actief en zorgt dagelijks voor vers brood in de regio.

DOOR CORINE ROKS

Op de hoek waar voorheen een schoenenwinkel zetelde, is het Erik Hagman Bakkerij van Oers vertegenwoordigt. Hagman is geen onbekende in deze branche, als bedrijfsleider kent hij alle ins en outs van het brood- en banketwezen.

Locatie

Ondernemer Roland van Oers hierover: "Een zeer geschikte kandidaat. Mijn vrouw en ik lopen al wat langer rond met de plannen voor een verkooppunt in Roosendaal. Online ontdekte we dat dit pand vrij kwam, een kans die we gelijk gegrepen hebben. We treffen het met de locatie, mooi op een hoek en precies in de loop van het winkelend publiek. Het toeval wilde dat Erik een tijdje geleden op locatie Sprundel, waar onze hoofdbakkerij is gevestigd, had gesolliciteerd. Samen met drie verkoopmedewerkers zijn zij nu het gezicht van onze vestiging Dijkcentrum".

Eierkoeken

Producten komen alledag vers uit eigen bakkerij. Naast de vertrouwde broodsoorten zoals tarwe en volkoren liggen er ook speciaal broden op de plank. "Bijvoorbeeld het streekbrood, een donker meergranenbrood met een grovere korrel", legt Roland uit. Daarnaast biedt de winkel stokbrood, krentenbollen, diverse broodjes en ovenverse croissants, appelflappen en hartige bladerdeegsnacks. "Als afbakproducten verlaten zij de bakkerij, in de robuuste oven op locatie Dijkcentrum worden ze afgebakken". befaamd is de bakkerij om zijn brosse eierkoeken en speculaas, gemaakt volgens recept van opa Van Oers. "Klanten uit de regio komen hiervoor speciaal naar onze winkel gereden", glimlacht de ondernemer.

Zitjes

De huisstijl van Bakkerij Van Oers is industrieel gecombineerd met stoere houtaccenten. In de bakkerij locatie Dijkcentrum kunnen bezoekers eveneens terecht voor een vers bakje koffie. "We schenken versgemalen koffie van Douwe Egberts en voor de theeliefhebbers hebben we gekozen voor Pickwick thee. Onze winkel is voorzien van gezellige zitjes waaraan ook banket wordt geserveerd", waarbij Van Oers wijst op de wekelijkse combinatieaanbiedingen.

Coffee to go

Bezoekers met minder tijd kunnen kiezen voor coffee to go. De bakkerij sluit met dit concept aan bij de trends in de grote steden. Van Oers vult aan: "We serveren ook latte macchiato, cappuccino en espresso".

Webshop

Vanaf 2 oktober zijn de deuren van Bakkerij Van Oers locatie Dijkcentrum geopend. Bij besteding vanaf vijftien euro ontvangen klanten in de eerste week een slagroomtaart. Tot slot wijst Roland van Oers op de website: www.bakkerijvanoers.nl. "Hierop staan onze producten en aanbiedingen vermeld, die allen online besteld kunnen worden via de webshop".

Openingstijden

Ma, wo, do en vr van 8.00 tot 17.00 uur

Za van 8.00 tot 16.00 uur

Zo van 8.00 tot 12.00 uur

Di gesloten

Bakkerij Van Oers, Dijkcentrum 16B, 4706 LA Roosendaal, Tel: 0165 224688, Email: info@bakkerijvanoers.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief