Vorig jaar was de Nacht van de Nacht een groot succes
Vorig jaar was de Nacht van de Nacht een groot succes (Foto: Elles Jansen)

Loop jij mee met de Nacht van de Nacht?

ROOSENDAAL - Milieu Educatief Centrum Roosendaal organiseert op zaterdag 26 oktober de Nacht van de Nacht. Op deze avond wordt de klok verzet naar de wintertijd en veel mensen staan op deze dag stil bij lichtvervuiling. Daarom heeft ook MEC Roosendaal de handen ineengeslagen met Natuurmonumenten op Landgoed Visdonk.


Het belooft weer een leuke avond te worden vol activiteiten voor jong en oud. Zo is er een nachtwandeling door het bos langs verschillende posten zoals vleermuizen en nachtdieren, dierengeluidenspel en de sterrenwacht. De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur, waarin je je volledig moet overgeven aan je zintuigen. Zie jij de sterren, de heks, nachtvlinders of een vleermuis.... of kun je die juist beter horen of ruiken?

Kampvuur

In het T-Huis is er een film over uilen en kun je aan de slag met uilenballen. Aan het einde van de tocht is het tijd om even bij te komen bij het kampvuur met wat popcorn en marshmallows en natuurlijk de bosheks! De Brasserie is open voor een hapje en een drankje. De tocht is voor iedereen en kinderen onder de 12 graag onder begeleiding.

De avond begint om 19.30 uur en elke 15 minuten gaat er een nieuwe groep het bos in. Aanmelden is wel nodig en de kosten zijn € 1,50 per deelnemer. Vol is vol. Kinderen én volwassenen worden wel gevraagd om gepaste kleding en schoeisel aan te doen, aangezien een groot deel van de tocht buiten is. Een zaklamp is niet nodig. Kom met de fiets of parkeer uw auto op de openbare parkeerplek bij: Lodge Visdonk (begin van de Rozenvendreef).

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden: www.mecroosendaal.nl of facebook: MEC Roosendaal

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Commercieel ordermanager

Baarle-Nassau

Print operator m/v

Roosendaal

loodgieter

Raamsdonksveer

verzogende (ig)

Raamsdonksveer

Service monteur

Werkendam

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief