Foto: Google Maps

Agrimarkt Roosendaal omgebouwd naar Jumbo

ROOSENDAAL - De Agrimarkt in Roosendaal wordt vanaf donderdag 31 oktober omgebouwd tot een Jumbo. Dat heeft de supermarktketen vandaag bekendgemaakt.


Onlangs werd al bekend dat Jumbo de supermarktketen Agrimarkt ging overnemen, maar vandaag is bekendgemaakt wat de Jumbo met deze filialen gaat doen. De winkel in Roosendaal gaat op donderdag 31 oktober dicht in de huidige vorm. Daaraan voorafgaand vindt een grootschalige uitverkoop van de winkelvoorraden plaats. Klanten worden geïnformeerd over de aanbiedingen per winkel. Vanaf 1 november wordt de Agrimarkt in Roosendaal omgebouwd naar een Jumbo.

Eigentijdse uitstraling
De om te bouwen winkels krijgen stuk voor stuk een frisse, eigentijdse Jumbo uitstraling. Vanzelfsprekend gaan zij geheel volgens de unieke Jumbo formule draaien. Jumbo neemt zich voor zoveel mogelijk het plaatselijke karakter van de Agrimarkt winkels te behouden, inclusief het aanbod van verschillende lokale producten. Dat betreft in elk geval het populaire seizoensaanbod mosselen en meerdere goedlopende artikelen in de categorie Tuin en Dier. De winkel in Roosendaal moet in week 48 weer heropenen. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief