De politie hield de man vandaag rond het middaguur aan.
De politie hield de man vandaag rond het middaguur aan. Foto: Rijnhout Media

Roosendaler (36) aangehouden voor bedreigen en mishandelen tweetal

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 36-jarige man uit Roosendaal is vandaag rond het middaguur aangehouden. Hij wordt ervan verdacht afgelopen nacht een 47-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Roosendaal in een café aan de Bredaseweg bedreigd en mishandeld te hebben. 

De verdachte zou het café rond sluitingstijd niet hebben willen verlaten. Ook had hij zijn rekening nog niet betaald. Daarop besloot een 25-jarige horecamedewerkster hulp in te schakelen van een 47-jarige kennis. De verdachte zou op zijn komst agressief gereageerd hebben. Hij zou dan ook de man en de horecamedewerkster met de dood bedreigd hebben. 

Toen hij merkte dat hij het café niet uit kon, zou hij met een scherp voorwerp stekende bewegingen richting zijn slachtoffers hebben gemaakt. Het zou mogelijk gaan om een stuk gereedschap. De 47-jarige man raakte hierbij gewond. De verdachte wist het café te verlaten en wilde in de auto stappen.

Op dat moment arriveerde de politie, waarop de verdachte er te voet vandoor ging. De Roosendaler had de auto en enkele persoonlijke spullen achtergelaten. Daardoor kon de politie achterhalen om wie het ging. De verdachte werd vandaag rond het middaguur aangehouden. Hij is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief