Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Bestelbus botst tegen lichtmast: inzittende zwaargewond

Door: Bregje Kop Politie

ROOSENDAAL - Een 57-jarige man uit Sint Willebrord is vrijdagavond in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht na een eenzijdig ongeval op de Aanwas. Vermoedelijk is er aan het ongeval een mishandeling vooraf gegaan. 

Omstreeks 21.05 uur zagen ambulancemedewerkers een eenzijdige aanrijding gebeuren op de Aanwas in Roosendaal. Een voertuig reed tegen een lichtmast aan en kwam meteen hierna tot stilstand. In de auto zat een man die ernstig gewond was. Hij is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. 

De politie is ter plaatse geroepen, omdat de verwondingen die de man had opgelopen niet overeenkwamen met verwondingen die iemand opgelopen zou kunnen hebben bij een aanrijding. De man bleek vermoedelijk zwaar mishandeld te zijn.

Tijdens het onderzoek kregen agenten informatie dat de eigenlijke mishandeling mogelijk elders had plaatsgevonden. Deze plek was op het industrieterrein De Borchwerf. Gedurende de nacht hebben medewerkers van Forensische Opsporing ook hier sporenonderzoek gedaan.


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief