Mini MMA Kids en trainers.
Mini MMA Kids en trainers. Foto: Maren van den Biesheuvel

Mini MMA Move On gaan op voor hun eerste bandje en diploma

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen zaterdag 26 oktober was het dan zover. Mini MMA kids gingen op voor hun eerste groene bandje en diploma. Een uniek eigen concept bedacht door Bjorn en Lisa Roosenboom in samenwerking met Team Move on Roosendaal. Uniek in Nederland!!

Door respect naar leraar en van leraar naar kind. Het op een spelende wijzen en sportieve touch. Kan je kinderen meer zelfvertrouwen geven en ze hier in laten groeien. Ieder kind is uniek en wij staan voor ieder kind.

De eerste indruk is bijna altijd (ja, dat is een vechtsport, dat is vechten schoppen en slaan). Maar dat is totaal niet het geval. Wij laten zien dat je op een bijzondere les methode je kinderen weerbaar, sportiever en krachtiger kan laten maken. Want dat is Mini MMA.

Om 10 uur begonnen we aan het examen. Het examen hield als volgt in: Kent de basis regels van het stoten; Waaronder het links voor staan, bokshouding hoog; Het stoten in meerdere vormen; Gewone stoot; Hoeken; Knie.

Zesentwintig kinderen hebben door toewijding en inzet aan alle aanwezigen ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere familieleden laten zien wat ze in een half jaar tijd hebben geleerd. Zoals gewoonlijk bij de kinderen bekend begonnen wij met de warming-up, onder goede muziek en aanmoediging van het aanwezige publiek. Na de warming-up kwam de stormbaan bij veel kinderen en geliefd onderdeel waarin de kinderen kunnen laten zien wij zij in huis hebben bijvoorbeeld: de koprol, over kussens springen en de agility ladder. Na een korte drinkers pauze zijn wij begonnen aan het hoofdonderdeel. De kinderen moesten laten zien (linkerbeen voor goede boks houding en in meerdere variëteiten stoten). Aan het einde van het evenement nog even de kussendans of terwijl de (ouderwetse stoelendans). Daarna was het grote moment aangebroken om alle kinderen te vertellen dat zei zijn geslaagd voor hun eerste (groene) bandje en diploma. Onder het mom van een groot applaus werden de bandjes en diploma’s uitgereikt. En toen was het tijd moe maar voldaan om naar huis te gaan. Tot over een half jaar dan zal deze groep op gaan voor hun volgende bandje en diploma.

Heeft u nu ook zoiets van dit lijkt mij wel wat voor mijn kind. Twijfel niet en vraag gratis een proefles aan! https://moveonroosendaal.nl/aanmelden/ of ga naar www.moveonroosendaal.nl. Team Move On!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief