Foto:

Inschrijvingen open voor Nispense Avondkerstloop

NISPEN - Liefhebbers van hardlopen én wandelen kunnen op zaterdag 21 december weer meedoen aan de gezellige en sfeervolle Avondkerstloop in Nispen.


"Door het overweldigende animo vorig jaar van de wandelaars hebben we drie zeer bijzondere wandelingen uitgezet, nu ook startend vanuit de kerk." Het gaat om de afstanden 3, 6 en tien kilometer in en rond het in duister vallend Nispen. Maar, ook dit jaar is er weer een fun nighttrail, verschillende runs voor de kinderen en er wordt hardgelopen over vijf en tien kilometer door de wederom prachtig met kaarsen verlichte straten. De muziek langs het parcours zorgt voor een unieke sfeer in de straten van Nispen. Het publiek moedigt hen aan om weer een geweldige prestatie weg te zetten. De Avondkerstloop is onder auspiciën van de KNAU en onder begeleiding van Thor.

Voor inschrijvingen en informatie zie www.avondkerstloop.nl 

Remko Vermunt
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief