Afbeelding
Foto: Dorpsraad Wouw

Ken uw Wouw - november

Sport en vereniging

WOUW - De foto van de maand oktober bracht kennelijk wat verwarring teweeg, want het natuurplaatje was niet zomaar op de juiste locatie te plakken.

De meeste antwoorden stuurden ons naar het Wouwse gedeelte van de Kapelstraat (of het Herelse deel van de Wouwse Doeldreef), het zandpad tussen Wouw en Heerle. Vooral aan de ondergrond en aan de daarnaast opgegroeide bomen (eiken) was te zien dat de foto niet daar geschoten was. De fotograaf bevond zich verder naar het zuidoosten op het halfverharde pad dat min of meer parallel aan de Bergsebaan loopt, en ook die naam draagt. De prachtige knotwilgen nodigen u uit tot een wandeling!

Mevrouw Rianne Janssens uit de Esdoornstraat in Heerle was een van de weinige goede inzenders; zij werd door loting winnaar van de cadeaubon met een waarde van € 15, beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw. Ze heeft de bon inmiddels in ontvangst kunnen nemen.

Wilt u in de komende maand meedingen naar deze prijs? Bezoek dan www.dorpsraadwouw.nl en lees daar hoe u uw inzending op de juiste plaats krijgt. U kunt dat gedurende de gehele maand november van 2019 doen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief