Foto: Elles Jansen

Nieuw evenement: Bulle Passe meej de Sjaainers

ROOSENDAAL - Carnavalsclub de Sjaainers organiseren aanstaande zondag, 10 november, de eerste editie van het 'Bulle Passe' in café De Moriaan. "Deze middag zal in het teken staan van het proef dragen van de carnavalsoutfit voor het nieuwe carnavalsseizoen", aldus de carnavalsclub.


Het idee is ontstaan vanuit de Sjaainers die dit jaar hun 5,5 jarig jubileum vieren en dit groots willen aanpakken. Zoals het vaak gaat met carnaval, ontstaan er dan allerlei creatieve ideeën en zo werd het Bulle Passe bedacht. Tijdens dit evenement kunnen de Tullepetaone voor het eerste weer hun nieuwe of bestaande outfit passen. Zo kunnen ze één dag later, op 11-11, zelfverzekerd het nieuwe carnavalsseizoen openen.

Tijdens het Bulle Passe wordt er ook een inzamelingsactie van carnavalskleding gehouden, die vervolgens beschikbaar wordt gesteld aan een het goede doel: Stichting de Noodbank te Roosendaal. "We hopen hiermee te bereiken dat alle kinderen en volwassenen in carnavalskleding kunnen genieten van het feest (al is het naar de optocht kijken)."

Naast een aantal genodigden zijn alle Tullepetaone welkom vanaf 15:00 uur in café De Moriaan om op eigen gelegenheid en in carnavalsoutfit een leutig feestje te maken. Het café zal natuurlijk volledig zijn "aangekleed".

Remko Vermunt
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief