Foto: Stockphoto / Archief de Bode

A58 tussen Etten-Leur en Roosendaal tijdelijk dicht

ROOSENDAAL - Een deel van de A58, van Etten-Leur-West/Vosdonk tot en met afrit (23) Roosendaal-Oost, gaat komende week op verschillende momenten dicht. Rijkswaterstaat gaat in de avonduren werkzaamheden uitvoeren aan de weg.


De werkzaamheden beginnen opdinsdag 12 november om 21.00 uur, maar de op- en afritten zijn al vanaf 20.00 uur afgesloten. Woensdagochtend gaat de weg om 05.00 uur weer open. Ook op woensdag en op donderdag gaat de weg om 21.00 uur dicht en de volgende dag om 05.00 uur weer open. De parkeerplaats Hoezaar met het aangrenzende tankstation is ook tijdelijk afgesloten. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief