Foto: Christian Traets

Veel waardering voor Patrick Kamphuis

ROOSENDAAL - Burgemeester Han van Midden heeft vanmiddag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Patrick Kamphuis. Tijdens een speciale bijeenkomst van de Stichting Carnaval Roosendaal in de Raatskelder werd Kamphuis compleet verrast.


De 51-jarige Patrick Kamphuis is al sinds 1991 Commissiehoofd Techniek bij de Stichting Carnaval Roosendaal. Met zijn commissie regelt hij, voor alle verschillende activiteiten van de Stichting Carnaval Roosendaal, de facilitaire behoeften in de breedste zin van het woord. Daarnaast is hij vanaf 1998 de coördinator Facilitaire zaken rondom de Intocht van St. Nicolaas. Aangezien het zwaartepunt van zijn vrijwilligerswerk bij de stichting carnaval Roosendaal ligt, werd de uitreiking bij Bijzondere Gelegenheid gedaan op maandag 11 november tijdens een bijeenkomst van de Stichting Carnaval Roosendaal. Kamphuis mag zich vanaf nu dan ook Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Remko Vermunt
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief