Nieuwe nar voor Tullepetaonestad: Carmen Hack

TULLEPETAONESTAD - Onder de naam Narreke DoReMi gaat de Roosendaalse Carmen Hack komend jaar de rol van nar vervullen in Tullepetaonestad. Dat is maandagavond bekendgemaakt bij de presentatie van het drietal. Prins Markus I en Sjampetter Rinus maken het drietal compleet.


Maandagavond kwamen de Roosendaalse leutvierders samen bij de 3W's om vervolgens met veel bombarie en vlaggen in een stoet naar de Tullepetaon te trekken. Na het voorlezen van de proclamatie door voorzitter van Stichting Carnaval Roosendaal was het tijd om de Tullepetaon wakker te zingen en daarmee is het leutseizoen weer officieel geopend.

Vervolgens trokken de Tullepetaonen massaal naar de Kwakkelkooi voor het liedjesfestival. Dertien bandjes speelden een nummer geïnspireerd op het motto: Draai't mar om. Uiteindelijk is, na de bekendmaking van het drietal, Da wulde nie wete gekozen als winnaar van het liedjesfestival.

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES