Cuma 2019.
Cuma 2019.

0pus165 viert tien jarig bestaan met Jubileumconcert

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Tien jaar bestaat zangkoor 0pus165 en dat vieren we met een jubileumconcert! 0pus1065 'We are the singers!'

Op zaterdag 23 november hebben we vanaf 20.15 uur in de aula van het Jan Tinbergen College in Roosendaal een mooi programma voor ons publiek. Een aantal oude nummers in combinatie met nieuw ingestudeerde arrangementen!
We zingen graag een breed repertoire, dat gaat van pop tot close-harmony en van jazz tot musicalnummers. Naast gezelligheid, die samen zingen met zich meebrengt, staan wij voor goed uitgevoerde muziek. Emotie overbrengen, het vinden van de juiste balans, een verhaal vertellen, dat is het ultieme doel.

Afwisselende feestelijke avond
Onder leiding van onze dirigente Pascale De Turck werken we nu al 10 jaar om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. Alison Shek begeleidt ons (alweer vanaf eind 2016) op de piano. Tijdens het jubileumconcert zal Marcelo Moncada (Tenor- en sopraansaxofonist, werd geboren in 1978 in Pitrufquen, Chili en heeft zijn opleiding gevolgd aan de conservatoria van Antwerpen en Gent) 0pus165 bij een aantal nummers begeleiden en zal ook zelf nummers ten gehore brengen, waardoor we er een afwisselende en feestelijke avond van zullen gaan maken. De ervaren jazz/ bluesdrummer Frans van Zundert uit Roosendaal begeleidt ons op de drums.
Wilt u er ook bij zijn? Kaarten zijn te bestellen via opuskaartverkoop@gmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief