Café De Drie Weesgegroetjes wint publieksprijs 'Beste café van Nederland'
Fotografie Jeronimo

Café De Drie Weesgegroetjes wint publieksprijs 'Beste café van Nederland'

ROOSENDAAL - Café De 3 Weesgegroetjes aan de Molenstraat in Roosendaal heeft maandagavond de Publieksprijs van de Café Top 100 in ontvangst mogen nemen. Misset Horeca gaat jaarlijks op zoek naar het beste café van Nederland en daarbij worden twee prijzen uitgereikt: de juryprijs én de publieksprijs. De 3 W's wist met een eindsprint de laatste prijs binnen te slepen. "Er werd zelfs een 'Laatste Stemronde Avond' georganiseerd, met live muziek en hapjes. In meerdere tussenstanden stond het bedrijf op de tweede plek, maar de laatste inspanningen bleken voldoende voor het goud", aldus Misset Horeca.


Dat De 3 Weesgegroetjes hoge ogen zou gooien bij de Publieksprijs 2019 was al langere tijd zichtbaar. Het café in Roosendaal stond in de eerste tussenstand derde en daarna alleen nog maar tweede. Uiteindelijk heeft het bedrijf een flinke eindsprint ingezet. Samen met H32 uit Oss. Beide Brabantse bedrijven springen over provinciegenoot Herberg D'n Brouwer heen in de laatste weken. De 3 Weesgegroetjes wist uiteindelijk 2565 stemmen in de wacht te slepen en de nummer twee kreeg 2492 stemmen. Het Wapen van Roosendaal eindigde op de vierde plek met 1650 stemmen.

Laatste Avond Stemronde

De Drie Weesgegroetjes organiseerde zelfs een speciale avond om nog één keer te stemmen. Onder de stemmers werd een bezoek aan de brouwerij van huisbrouwer Warsteiner verloot. Het werd een heus feest met live-muziek en hapjes van het huis, waarmee De 3 Weesgegroetjes ongetwijfeld de overwinning in de wacht gesleept heeft. Daarmee staat het bedrijf op één in een lijst waarvan de top-10 voor 60 procent uit Brabantse zaken bestaat. In de ranglijst van de jury is De 3 Weesgegroetjes op plek 91 beland.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief