Er zitten smaakvolle producten in het Roospakket.
Er zitten smaakvolle producten in het Roospakket.

Het Roospakket: de leukste doos om uit te pakken

Door: Eduard van Elsacker Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Een doos vol lekkernijen van lokale ondernemers uit de binnenstad, dat is het Roospakket! Dit is een nieuw initiatief van ROOS24 bekend van de Roospas en de Roos Cadeaukaart.

Het pakket is tot 8 december te bestellen op www.roos24.nl/roospakket
Voor de bestelling is het belangrijk dat je in het bezit bent van een Roospas. Voor de kerstdagen kun je het pakket ophalen in de Roosendaalse binnenstad of thuis laten bezorgen.

Lokale ondernemers
In het Roospakket vind je smaakvolle producten van lokale ondernemers uit de binnenstad waaronder Caffè Dono, Bakkerij van den Bemd, het Kaashuis, HEMA, My Health Store, 't Bloemenhuis, Tasty Pastries en Winebizz. Alles in één pakket zodat je hier tijdens de kerstdagen van kan smullen.

In plaats van € 65,- voor de losse producten betaal je € 50,- voor dit hele pakket. Ook zijn er vouchers toegevoegd voor een gratis kopje koffie bij Caffè Dono, 10% korting bij het 't Bloemen huis of bij aankoop van 3 tompoucen bij HEMA krijg je er 1 gratis.

Het pakket is leuk voor jezelf, maar ook een mooi geschenk om weg te geven. Vier de feestdagen samen met de heerlijke producten van onze Roosendaalse ondernemers!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief