Ondernemers in de prijzen tijdens Roosendaal Business Awards '19

ROOSENDAAL - Tijdens een avondvullend programma in De Kring Roosendaal zijn maandagavond de Roosendaalse Business Awards uitgereikt. Na een welkomstwoord van burgemeester Han van Midden werd kort teruggeblikt op de uitreiking van de awards van vorig jaar. Daarna nam Nicolien Kroon, weervrouw bij RTL4 én Roosendaler, de genodigden mee door de avond.


Onder andere Annemarie van Gaal kwam langs om de ondernemers te inspireren en daarna was het tijd voor de echte uitreiking. De ondernemers wachten vol spanning af, want dit kon wel eens de kroon op hun werk worden. In totaal waren er vier categorieën waarbij steeds drie bedrijven genomineerd waren.

Bij de Zorg Award waren dat SDW Roosendaal. WijZijn Roosendaal én S&L Zorg. Uiteindelijk ging WijZijn er met de prijs vandoor vanwege hun passie, durf, lef en daadkracht. 

Bij de City Award waren eveneens drie genomineerden te vinden: Winebizz, Roemer Juweliers én BBQ Experience Center. Laatstgenoemde ging met de prijs naar huis, omdat het veel doet aan citymarketing, het creëert een beleving én is uniek in zijn branche.

Bij de Small Business Awards waren C&R Makelaars, Washin7 en TelI-IT genomineerd. Washin7 won de prijs vanwege sterk ondernemerschap, heldere visie en een hoge medewerkersbetrokkenheid. Overall: een uitstekende performance.

Last but not least was de uitreiking van de Business Award 2019. Genomineerden waren Van Mossel Automotive, Hoppenbrouwers Techniek én TriStar. De winnaar, vanwege durf, lef en ondernemerschap, werd hierbij TriStar.

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES