Barry Perk wordt door voorzitter Hans Trouw gehuldigd.
Barry Perk wordt door voorzitter Hans Trouw gehuldigd. Foto: HSC'28

Barry Perk scoort hattrick tijdens 350e wedstrijd

Sport en vereniging

HEERLE - Barry Perk is afgelopen week gehuldigd voor zijn 350e wedstrijd voor HSC’28. 25 seizoenen geleden maakte hij zijn eerste minuten voor het eerste elftal op het toenmalige sportpark de Schalm. Op het goed gevulde huidige sportpark Harella werd Perk in het zonnetje gezet.

In de met 9-1 gewonnen van AVC Aardenburg wedstrijd scoorde de spits een hattrick. Binnen een minuut na zijn huldiging, ging de bal via zijn handelskenmerk richting de touwen: een zuivere volley. Binnen 10 minuten verdubbelde Perk de voorsprong. Twee assists op naam van Sander Feijen, die zelf tekende voor de 4-0.

Tussentijds bracht Bob van den Bemt de thuisploeg op 3-0. Bas Ackermann maakte zijn eerste van het seizoen (5-0), net als de debuterende Roel Bekink (7-0). Tobie Hopmans tekende voor tweetreffers en het slotakkoord was voor de man van de middag: Barry Perk.