Roosendaalse Lijst: Wat gaat er gebeuren met de oude bioscoop?
Foto: Google Maps

Roosendaalse Lijst: Wat gaat er gebeuren met de oude bioscoop?

ROOSENDAAL - Wat gaat er straks gebeuren met de City-bioscoop in de Brugstraat? En in hoeverre worden bewoners van dit gebied hierbij betrokken? Dat willen Eric de Regt en Kees Hoendervangers weten van het college. 


Momenteel wordt er volop gebouwd aan de nieuwe bioscoop in de Nieuwstraat. "Zodra deze af is en in gebruik wordt genomen, in de loop van 2020, zal de huidige City-bioscoop aan de Brugstraat naar onze verwachting leeg komen te staan", stellen de twee politici. En zij zijn daarom erg benieuwd wat er met de huidige bioscoop gaat gebeuren. "Gaat de huidige gebruiker het pand verlaten zodra de nieuwe bioscoop in gebruik wordt genomen en zo ja, wanneer wordt dat verwacht?" Ook wil de politieke partij weten of er al zicht is op nieuwe gebruikers en/of een andere bestemming. "In dit gebied bevindt zich ook het Norbertuscollege. Hiervoor zijn grote verbouwplannen aangekondigd als gevolg van de fusie met het Gertrudis. Kunt u aangeven wat hiervan de stand van zaken is zowel qua tijdsplanning als verdere gevolgen voor dit gebied?"

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief