Het assortiment van Boer.
Het assortiment van Boer.

Lokale kerstbox van Boer, winkel van het land

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Met kerst zetten we graag iets lekkers op tafel. Echter het zoeken naar goede recepten en het inslaan van de bijbehorende ingrediënten neemt nogal wat tijd in beslag. En tijd is nu juist iets waar we steeds minder van lijken te hebben.

Daarom heeft Boer, winkel van het land, dit jaar met kerst een lokale kerstbox samengesteld. In samenwerking met Roosendaalse bedrijven zoals slagerij van Oevelen en Winebizz hebben we twee heerlijke viergangen diners uitgezocht.

'Boer heeft een traditionele variant mét vlees en een vegetarische variant voor degenen die het eens een keertje zonder willen proberen.

Zoals de klanten van 'Boer" gewend zijn wordt er gewerkt met verse, zoveel mogelijk lokaal geteelde producten. De box is helemaal compleet met uitzondering van peper, zout en een beetje olie.

Natuurlijk verkopen ook de grote supermarktketens kerstboxen maar hoe leuk is het om een kerstdiner op tafel te zetten met producten van de kleinere lokale winkels.

Zaterdag 14 december vindt er in de winkel een kerstproeverij plaats. Zo kun je van tevoren proeven wat je met de feestdagen gaat serveren.

De kerstboxen kunnen direct besteld worden met eventueel een wijnarrangement erbij. Natuurlijk kun je ook via onze site bestellen.

Voor meer informatie: www.boerwinkelvanhetland.nl

Boer is gevestigd aan de Rucphensebaan 69 te Roosendaal, 0165-536460, info@boerwinkelvanhetland.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief