Afbeelding

Kookboekenproeverij met Manuela van der Heijden

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Heb jij thuis een heerlijke familierecept liggen en wil je dat graag delen met de rest van Roosendaal? Dan is de bibliotheek VANnU opzoek naar jou! Op vrijdag 20 december organiseert de bieb een bijzondere (kook)boekenproeverij. Tijdens deze avond worden de recepten gezamenlijk besproken, maar natuurlijk ook geproefd.

"Op deze vrijdag krijg je alvast een voorproefje op de feestdagen. We horen de mooiste verhalen achter elkaars recepten én genieten samen van elkaars gerechten", aldus de bibliotheek. Ook komt er een speciale gast langs: Manuela van der Heijden, deelneemster van Heel Holland Bakt!

Deze editie van de boekenproeverij is een speciale. Niet alleen draait deze proeverij om kookboeken, ook mag je zelf een favoriet feestgerecht en bijbehorend recept meenemen. En als kers op de taart komt ook Manuela van der Heijden van Heel Holland Bakt langs! Ben je ook benieuwd naar wat voor heerlijks ze voor ons in petto heeft?

Tussen 17.00 en 20.00 ga je met elkaar in gesprek over de verhalen achter de recepten. Natuurlijk is er ook tijd genoeg om te proeven van elkaars gerechten! Aan het eind van de avond wordt er gezamenlijk een winnaar gekozen, die een prachtige prijs krijgt. Kortom, een avond waarbij lekker eten en gezelligheid centraal staan! Doe jij mee? De activiteit is gratis, maar je moet je wel even aanmelden via www.bibliotheekvannu.nl [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief