Hartverwarmend Roosendaal van start met Roosendaal on Ice
Foto: Timo Reisiger

Hartverwarmend Roosendaal van start met Roosendaal on Ice

ROOSENDAAL - Van 6 december tot en met 5 januari staat Roosendaal in het teken van 'Hartverwarmend Roosendaal'. In de periode dat op de Markt ook de ijsbaan van Roosendaal on Ice te vinden is, wordt de stad hét gezicht van gezelligheid en gastvrijheid.


Gedurende Hartverwarmend Roosendaal vinden verschillende evenementen in kerst-/wintersfeer plaats. Het afwisselende programma zorgt voor plezier en vermaak voor jong en oud, en laat zien wat Roosendaal allemaal te bieden heeft.

Schaatsen op de Markt

Schaatsen op de ijsbaan, die maar liefst een maand lang op de Markt staat opgesteld, is slechts één van de vele evenementen. Zo vindt op donderdagavond 12 december een kerstmarkt plaats in het pand op Raadhuisstraat 10 en wordt de Roselaar twee weekenden achter elkaar opgevrolijkt met een bezoek van de Kerstman. Traditiegetrouw doet ook de arrenslee inclusief Kerstman en elfen zijn ronde door de binnenstad in de weekenden van 14/15 en 21/22 december!

Muziek

Ook liefhebbers van muziek kunnen hun hart ophalen deze winter. Alweer de vierde editie van het Bijna Kerst Kapellen festival zorgt op 15 december voor muzikale opluistering op de Markt. Optredens van het Scrooge Koor en het koor Close Up, de ongekend populaire Top 2000 van Roosendaal in De Kring én het bezoek van 3FM Serious Request: The Lifeline maken het geheel compleet.

Shoppen
Ook voor het doen van kerstinkopen ben je in Roosendaal aan het goede adres. Het winkelgebied is extra sfeervol aangekleed en dankzij de ruime openingstijden is er volop tijd om te shoppen, en tussendoor natuurlijk even te genieten van warme chocolademelk. Dit is slechts een greep uit het programma. Kijk voor een volledig overzicht van de evenementen die de komende periode plaats vinden op roosendaalcitymarketing.nl.

Remko Vermunt
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief