Gemeente maakt zich op voor grote verhuizing; vanaf maandag op nieuwe werkplek
Het tijdelijk onderkomen van de Gemeente Roosendaal
Het tijdelijk onderkomen van de Gemeente Roosendaal

Gemeente maakt zich op voor grote verhuizing; vanaf maandag op nieuwe werkplek

ROOSENDAAL - Verhuisdozen in de gangen, containers om alle oude papieren in weg te gooien en ga zo maar door. De gemeente Roosendaal maakt zich op voor een grootschalige verhuizing naar het Mariadal. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het voormalig klooster klaar te maken voor de komst van de ambtenaren en op maandag 16 december is het officieel zo ver.


Vrijdag 13 december nemen veel ambtenaren en het gemeentebestuur afscheid van hun oude werkplek om vervolgens, na het weekend, op maandag 16 december neer te strijken op hun tijdelijke werkplek in het Mariadal. "Wegwijs Roosendaal blijft gewoon gevestigd in de Dunantstraat. Als u een afspraak heeft met een van onze medewerkers, is het raadzaam om even te checken op welke locatie u moet zijn", meldt de gemeente.

Voor inwoners van Roosendaal verandert er echter verder nog weinig, want de publieksbalies van het Stadskantoor blijven voorlopig nog wel gewoon open. Pas op maandag 27 januari verhuizen ook zij naar hun nieuwe locatie: Kloosterstraat 2-8 (overkant van het stadskantoor). "Vanaf dat moment kunt u alléén op afspraak bij ons terecht. Een afspraak maken doet u eenvoudig via deze website. Daarnaast zijn er al veel zaken die u zelf online kunt regelen, zonder dat u hiervoor langs hoeft te komen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief