West Brabants Gemengd Koor tijdens een optreden in Klundert.
West Brabants Gemengd Koor tijdens een optreden in Klundert. Foto: H. Coolen

Kerstconcerten van het West Brabants Gemengd Koor

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Traditiegetrouw verzorgt het West Brabants Gemengd Koor in de regio een kerstconcert. Dit jaar zullen we dat op twee verschillende dagen en op twee verschillende locaties doen.

Onder leiding van dirigent Christ Vergouwen en met de begeleiding van pianiste Hetty Sponselee willen de koorleden met deze concerten mensen in een kerstsfeer brengen die vanwege handicap of gezondheid niet vanzelfsprekend in een gezellige situatie verkeren, terwijl die sfeer bij anderen spontaan hoopvolle en vredelievende gevoelens oproept. Het koor draagt de kerstsfeer aan binnen het thema: Een muzikale kerstreis door Europa.

Kerstconcerten
Het eerste kerstconcert vindt plaats op zaterdag 14 december vanaf 14.30 uur in de kapel van Zorgcentrum De Brink in Roosendaal. We zingen er voor bewoners, familieleden, bezoekers en andere belangstellenden. Het concert is er gratis toegankelijk.
Eveneens gratis is het tweede kerstconcert. Dat wordt op zaterdag 21 december om 14.30 uur uitgevoerd in de Plaza (begane grond) van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. Iedereen die een bezoek brengt aan het ziekenhuis is welkom.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief