De politie doet onderzoek.
De politie doet onderzoek. Foto: Rijnhout Media

Politie zoekt getuigen van beroving bij Burgemeester Coenenpark

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie is op zoek naar getuigen van de beroving die gistermiddag plaatsvond in de omgeving van het Burgemeester Coenenpark in Roosendaal. Hierbij werd een 19-jarige Roosendaler in het bovenlichaam gestoken. 

Een 19-jarige man is gistermiddag tussen 12.30 en 13.00 uur in de omgeving van het Burgemeester Coenenpark aan de Parklaan door twee mannen beroofd. Hij werd hierbij met een mes in zijn bovenlichaam gestoken. Bij de beroving is een geldbedrag buitgemaakt. De daders zijn weggelopen in de richting van de bioscoop. Het slachtoffer heeft vervolgens zelf de politie gebeld. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

De Roosendaler heeft aangifte gedaan tegen de mannen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident. Er worden camerabeelden bekeken en in de omgeving is onderzoek gedaan. 

Signalement
Het slachtoffer kon een summier signalement geven van het tweetal. Het betroffen twee mannen van ongeveer 20 jaar. Een van hen heeft blond haar, de ander droeg een capuchon. Beide mannen waren gekleed in donkergekleurde jassen en spijkerbroeken. 

Getuigen
Volgens het slachtoffer waren er redelijk wat mensen in de buurt toen het voorval plaatsvond. Daarom roept de politie getuigen en andere met meer informatie op zich te melden bij de politie. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief