Afbeelding

Paul Klaver (PvdA) keert terug in de gemeenteraad

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Paul Klaver keert aanstaande donderdag terug in de gemeenteraad van Roosendaal. Hij volgt Karim Ahlalouch op als raadslid voor de PvdA-fractie. 

"Als eerste opvolger op de lijst om Karim op te volgen was Paul zeer enthousiast om weer aan de slag te gaan voor Roosendaal, voor de PvdA.", stelt Michael Yap.  Paul Klaver zal onder meer aan de slag gaan met het dossier 'BRAVIS – nieuw ziekenhuis'. Paul is overigens geen onbekende in de Roosendaalse politiek. Van 2002 tot maart 2014 was Paul eerder raadslid in Roosendaal. Vervolgens keerde hij in 2016 terug tot en met de laatste gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Karim Ahlalouch, sinds maart 2018 raadslid van de Roosendaalse PvdA-fractie, kondigde begin december aan te stoppen met zijn werkzaamheden in de gemeenteraad. "In de afgelopen weken hebben zich in mijn arbeidsomstandigheden fundamentele wijzigingen voorgedaan die het niet meer mogelijk maken om werk en het gemeenteraadslidmaatschap te combineren", stelt Karim. "Mijn huidige werkgever heeft mij een aanbod gedaan om van een lokale naar een mondiale rol te gaan vervullen. Ik heb na lang overwegen deze aanbieding aangenomen. Gelet op het feit dat deze combinatie niet te verenigen is heb ik besloten u mijn ontslag aan te bieden als gemeenteraadslid."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief